Over Yogalovers

Yoga verbindt het lichaam met de geest door middel van eeuwenoude oefeningen en aandacht voor de ademhaling. Tegenwoordig is yoga voor meer en meer mensen een vast onderdeel in hun leven en leeft de sport meer dan ooit. Toch zijn er nog altijd veel mensen die erin geïnteresseerd zijn, maar zichzelf niet meteen een volleerd yogi noemen of zich niet helemaal thuis voelen op bestaande yogafestivals.

Met dit nieuwe concept op de verfrissende locatie de Caballerofabriek, het bedrijvenverzamelpand voor start-ups, hopen Bonja Stoker en Susan Veninga – de organisatoren van het festival – yoga laagdrempelig en toegankelijk te maken voor een groter publiek.

Veninga, die eerder al het succesvolle Bier en Braadfestival en Fokkerhavenfestival in Den Haag organiseerde, kijkt uit naar dit event na een lange Corona-periode waarin we dit soort events hebben moeten missen: “We vinden het ontzettend leuk om de deur naar yoga open te zetten voor mensen die misschien niet meteen alles van yoga weten, maar hier mogelijk wel bij gebaat zijn. Velen van ons worstelen dagelijks met een hoofd vol piekergedachten en een eindeloze to do-lijst. De gedachte achter dit event is dat yoga rust en ontspanning kan brengen in het dagelijks leven van iedereen. We doen het net even anders door de samenwerking op te zoeken met de leukste yogastudio’s en de prachtlocatie Caballerofabriek. Ik ben er zo aan toe om mensen te zien genieten en alles samen te laten komen!”.

Bonja Stoker | Yogalover
Bonja Stoker | Yogalover
Susan Veninga | Oprichter Yogalovers
Susan Veninga | Yogalover

Voor ons, Bonja Stoker en Susan Veninga, heeft yoga ons leven enorm veranderd. Van een yogalesje hier en daar, tot halfslachtige sportpogingen naar dagelijks yoga.

Rust in je hoofd, souplesse in je lichaam: door yoga zitten wij allebei veel fijner in ons vel. En wij zijn niet de enige! Yoga wordt door steeds meer mensen gedaan. Maar liefst 1,5 miljoen mensen doen aan yoga in Nederland. *

Wij willen zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met yoga. Daarom is het yogafestival Yogalovers ontstaan. Probeer op dit nieuwe festival verschillende yogalessen uit en kijk welke yogavorm bij jou past. We zien je graag op zondag 5 september 2021 in de Caballerofabriek, Den Haag!

Lfs, Bonja en Susan


Waarom yoga?
  • Meer rust in je hoofd
  • Minder stress
  • Moment voor jezelf om op te laden
  • Soepeler lichaam
  • Je kan je drukke leven beter aan
  • Je wordt liever voor je jezelf en je omgeving
Frustratie tijdens yoga

Downward facing dog?

Je bent zelf een downward facing dog.

– Gedachte tijdens yogales

Yoga voor iedereen

Je hoeft niet de beste te zijn, je hoeft niet te winnen. Het gaat om yoga die bij jouw lichaam past. Dat is yoga, lief zijn voor jezelf en luisteren naar jouw lijf. En als je valt, dan heb je altijd nog je mat.

Over ons

Yogalovers is een nieuw yogafestival op 5 september 2021 in de Caballerofabriek, Den Haag. Tijd voor jezelf, meer ontspanning en rust in je hoofd, dat gunt de organisatie van Yogalovers iedereen. Daarom is Yogalovers opgericht door Bonja Stoker en Susan Veninga, voor alle startende yogi’s.

Get In Touch

Heb je vragen over het yogafestival of de lessen en workshops die we aanbieden?

info@yogalovers.eu

# 06.2526.1713

Stay in touch

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is logo_fb.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is logo_insta.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is logo_youtube.png

%d bloggers liken dit: